If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля сподели от къде може да се намери емулатор или да се смени фирмуера, за да се подкара AUX без нужда от цяло външно устройство с плеър и емулатор. При Lybra-та ми с BOSE само се окъсяваша 2 пина и се спираше захранването на Changer-а и това беше... имаше вече готов AUX, като дори и на таблото изписваше AUX.
Без да съм голям специалист, това със смяната на firmware-то ми изглежда мисията невъзможна, и то не толкова смяната колкото самото намиране на такъв firmware. Имате ли идея дали има 166-ца с такъв ICS, че ако трябва да се пише нов за талянска технология отпреди 15 години
Моля сподели от къде може да се намери емолатор или да се смени фирмуера, за да се подкара AUX без нужда от цяло външно устройство с плеър и емулатор. При Lybra-та ми с BOSE само се окъсяваша 2 пина и се спираше захранването на Changer-а и това беше... имаше вече готов AUX, като дори и на таблото изписваше AUX.
Има някакво сходство с ICS - а на Либрата и си струва да се пробва това с окъсяването на въпросните пинове:
На най-горната букса на радиото (разноцветната) трябва да се окъсят пинове 13 и 15 и да се види дали се отпушват входовете (пинове 19 и 20).
Как може да напиша емОлатор в предния си пост, като неграмотен тинейджър...
Има една условност. Либрата ми беше без нави, иначе тази с навигация е 1:1 като на 166. Там при окъсяване се появяваше на екрана надпис AUX. Тук не съм пробвал, може някой ден, да го направя. Въпросът е, в какъв режим ще трябва да е радиото, когато нямам чейнджър за да подкарам AUX?
Comment